Raam Decoratie & Blindering

Raam Decoratie

  • Particulieren:
    Zoekt u een decoratieve vervanging van uw gordijnen, overleg dan eens de mogelijkheden van Glas-Erts folie. Het geeft een gezellige warme sfeer in uw woning. Alle Motieven kunnen naar wens gemaakt worden. Van een sierlijk motief tot uw favoriete stripfiguur. Bijvoorbeeld op een kinderkamer het motief van het behang terug te laten komen in uw ruit. Of een logo van uw favoriete automerk of voetbalclub. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Bedrijven:
    Door een juist gebruik van materiaal en een creatief ontwerp, bedrijf of praktijkruimte een eigentijdse uitstraling krijgt. Hebt u een winkel, café, restaurant of gewoon een kaal raam in uw bedrijfspand?

Dan is een belettering de manier om uw bedrijf op te laten vallen. Uw naam, logo of de openingstijden kunnen snel en eenvoudig op een ruit bevestigd worden. Alle kleuren en maten zijn mogelijk.

Raam Blindering
Autoruiten blinderen is het beplakken van bepaalde autoruiten met een speciale folie. Deze folie bevat een tint, waardoor de autoruit donkerder wordt. Ramen blinderen wordt vaak gedaan omdat het bijvoorbeeld mooi is, of omdat er om bepaalde redenen niet bij de auto naar binnen mag worden gekeken.

Met blinderingsfolie of een getinte auto heb je hetzelfde effect als je bij hinderlijke schittering een zonnebril op zet. De zonnestralen worden weggenomen of verminderd, waardoor je veiliger deelneemt aan het verkeer. Doordat 70% van de zonnewarmte kan worden geweerd, blijft het bij warm weer toch aangenaam in je auto.
Let op! er zijn wel een aantal wetten voor het blinderen van autoramen!

Ook het ramen tinten van bijvoorbeeld bedrijfshallen of woonhuizen word regelmatig door ons gedaan.

Reageren is niet mogelijk