Auto Reclame het visitekaartje
van uw bedrijf.

Auto Reclame is erg belangrijk, uw wagenpark is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfsauto’s rijden dagelijks af en aan en zijn de blikvangers van de weg. Samen met andere communicatiemiddelen maken zij deel uit van uw totale huisstijl. Evers Reclame zorgt ervoor dat uw logo op de juiste manier op uw auto’s worden gepresenteerd, zodat een lange levensduur van het materiaal kan worden gegarandeerd.

Wij maken behalve auto’s ook beletteringen voor vrachtwagens, aanhangwagens, boten enz. In een handomdraai is uw auto voorzien van professionele belettering. Ook het Carwrappen behoort tot de mogelijkheden!

Carwrap
Auto reclame
autoreclame

Hoge kwaliteit Auto Reclame

Evers Reclame staat voor service en kwaliteit, daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. Zo kunnen wij u een fijne ervaring bieden met enkel hoogwaardige en duurzame producten.

Ontwerpservice

Heeft u al een ontwerp voor een autobelettering? Geen probleem! Wij controleren uw ontwerp en wanneer het nodig is geven wij advies hierover. Heeft u geen ontwerp? Dit is ook zeker geen probleem! Onze vormgevers staan voor u klaar om samen tot een passend eindresultaat te komen. 

carwrap
carwrap

Carwrapping

Wilt u uw voertuig een compleet nieuwe uitstraling geven? Om uw bedrijf te promoten of omdat u het gewoon mooi vindt? Dit is allemaal mogelijk door carwrapping. Carwrappen is vergeleken met spuiten een betaalbaar alternatief.

Ook zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan carbonlook of een gehele full colour print over de auto. Carwrappen is ook mogelijk bij aanhangers, trailers of containers. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk! Carwrapping is ideaal wanneer u gaat voor een andere uitstraling.

Accent wrap

Wilt u echt opvallen met uw voertuig? Dit kunt u ook regelen met een Accent Wrap. Bij een accent wrap wordt een gedeelte van uw auto voorzien van wrapfolie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan uw dak in kleur veranderen. Zo kunnen wij ieder accent van jouw auto wrappen.

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfsauto’s rijden dagelijks af en aan en zijn de blikvangers van de weg.