Uw auto extra bescherming geven? Anti steenslagfolie is de oplossing.

Heeft u wel eens gedacht aan anti steenslagfolie? Het is namelijk erg vervelend om in een spiksplinternieuwe auto te rijden en meteen last te hebben van steenslag. Beschadigingen op uw prachtige nieuwe wagen? Wat verschrikkelijk! Anti steenslagfolie ook wel lakbeschermingsfolie genoemd, beschermt uw auto hiertegen. Ook tegen vogelpoep, teerspetters, weersomstandigheden en andere invloeden biedt het extra bescherming. 

Extra bescherming

Onze steenslag folie biedt bescherming tegen spetters, vogeluitwerpselen, zure regen en meer. Dit unieke materiaal helpt ook om oxidatie te verminderen door overmatige blootstelling aan UV-licht. Ook kan de folie zichzelf ‘genezen’ wanneer er bijvoorbeeld lichte krassen optreden. Daarnaast wordt de doorverkoopwaarde van uw auto ook hoger, doordat de lak volledig beschermd wordt. De levensduur van de folie ligt tussen de 5 en 10 jaar. Echter zal teveel blootstelling aan UV-licht wel invloed hebben op de levensduur.

Waarom anti- steenslagfolie?

Door middel van onze anti steenslagfolie zal uw voertuig ten alle tijden beschermt zijn tegen: steenslag, teerresten, vogelpoep, krassen, instapschades, boomsappen, zout, olie en/of insecten. 

Welke delen beplakken?

In veel gevallen kiezen mensen ervoor om de kritieke delen van de auto te voorzien van lak beschermingsfolie. Voorbeelden hiervan zijn: de voorbumper, motorkap en/of zijspatborden.
Ook kunt u er voor kiezen om de gehele auto te voorzien.

Zij gingen u voor!