Uw auto een luxe uitstraling geven? Autoramen blinderen
is de oplossing.

Autoramen blinderen geeft een unieke uitstraling aan uw voertuig. Ook geeft het privacy, een passant kan namelijk niet naar binnen kijken. Evers Reclame werkt slechts met hoogwaardig materiaal om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze professionals en dit materiaal zorgen samen voor het perfecte resultaat. Dan spreken we dus ook van geen luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit.

Carwrap

Uw autoramen blinderen 

Evers Reclame staat voor service en kwaliteit, daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. Zo kunnen wij u een fijne ervaring bieden.

Vindt u het mooi als de ramen van uw auto een tintje hebben? Dan kunt u de autoramen blinderen/tinten bij Evers Reclame. Tijdens het tinten wordt een donkere, zonwerende folie op uw ruiten aangebracht. Onze raamfolie is verkrijgbaar in verschillende gradaties, zo kunt u zelf bepalen hoe donker u de ruit wilt hebben. 

U kunt het uiterlijk van uw auto verbeteren op verschillende manieren. Wij kunnen niet alleen uw autoruiten tinten, maar ook uw auto wrappen, chrome deleten, anti steenslagfolie aanbrengen en de koplampen tinten. Door deze opties komt de auto er hierdoor al snel heel anders uit te zien.

Autoreclame Smash

De voordelen van
uw autoramen tinten

– Voorbijganger kunnen minder goed naar binnen kijken
– UV-straling wordt grotendeels tegengehouden 
– Een auto ziet er al snel sportiever uit
– Onze raamfolie gaat lang mee
– Geen last van zichtbelemmering
– Energiebesparing