Bedrijfskleding het visitekaartje
van uw bedrijf.

Wilt u uw bedrijfskleding bedrukken? Kleding met uw bedrijfsnaam ziet er namelijk exclusief uit, en maakt het werken tot een plezier. Voor horeca, sportscholen, bouw of detailhandel. Wij leveren van T-shirt tot jas en van polo tot body-warmer. Bij ons vindt u veiligheids- en werkkleding voor de meeste sectoren, van industrie tot horeca.

Bedrijfskleding

Evers reclame levert bedrijfskleding voor de meeste sectoren. Denk aan veiligheidsschoenen en overalls, stofjassen, jeans en bodywarmers met extra zakken voor gereedschap, tot schorten, hemden, pakken voor uw winkel of horecazaak – keurig met uw naam of logo erop geborduurd en/of bedrukt. Bij ons vindt u veiligheids- en werkkleding voor vrijwel alle sectoren en normen.

Bedrijfskleding borduren

Wij borduren verschillende soorten bedrijfskleding. Van t-shirts, workwear tot en met mutsen en sokken, alles is mogelijk. Het meest voorkomende object wat geborduurd wordt op bedrijfskleding is een logo.

Bedrijfskleding bedrukken

Werk kleding & bedrijfskleding bedrukken wij graag voor uw personeel. Hierbij wordt er gekeken naar hoe we uw bedrijf professioneel naar voren kunnen brengen. Ook brengt het een stuk herkenbaarheid met zich mee aan de omgeving. Wij bedrukken vooral werkshirts en truien, maar zoals eerder aangegeven beschikt Evers Reclame over een erg ruim assortiment bedrijfskleding.

Kleding met uw bedrijfsnaam ziet er exclusief uit, en maakt het werken tot een plezier.