Uw auto een nieuwe uitstraling geven? Carwrap is de oplossing.

Carwrap is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen een nieuw uiterlijk te geven. Dit is een voordeligere oplossing om de kleur te veranderen dan bijvoorbeeld overspuiten. Uiteraard kunt u aan de hand van carwrap uw auto ook stylen. Zo kunt u uw auto volledig naar uw smaak laten wrappen.

carwrap
Carwrap
Carwrap auto

Uw auto wrappen

Wilt u uw voertuig een compleet nieuwe uitstraling geven? Om uw bedrijf te promoten of omdat u het gewoon mooi vindt? Dit is allemaal mogelijk door carwrapping. Carwrappen is vergeleken met spuiten een betaalbaar alternatief.

Ook zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan carbonlook of een gehele full colour print over de auto. Carwrappen is ook mogelijk bij aanhangers, trailers of containers. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk! Carwrapping is ideaal wanneer u gaat voor een andere uitstraling.

carwrap
Carwrap

De voordelen van
carwrap

Het grootste voordeel aan het wrappen van uw auto is de mogelijkheid om uw voertuig volledig in uw eigen huisstijl te wrappen. Door deze mogelijkheid vergroot u uw merkzichtbaarheid aanzienlijk. Ook beschermt de folie de lak van uw auto en hierdoor blijft deze in nieuwstaat. Het wisselen of verwijderen van wrap / folie is snel gerealiseerd waardoor uw auto weer als nieuw is. Dit pakt bijvoorbeeld erg voordelig uit voor de restwaarde.

Daarnaast is het wrappen van uw auto als particulier ook aantrekkelijk. De levensduur is namelijk erg lang, ook is er sprake van een ruime keuze aan kleuren. Hier heeft u vaak veel meer keuze dan bij de standaard lakkleuren.

Zij gingen u voor!