Hieronder vindt u een overzicht met de diensten die wij verrichten.
Bent u op zoek naar andere diensten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Autoreclame

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfsauto’s rijden dagelijks af en aan en zijn de blikvangers van de weg. Samen met andere communicatiemiddelen maken zij deel uit van uw totale huisstijl.

Gevelreclame

Een pand gaat pas leven als er een naam op staat. Dit in de vorm van een bord, letters of een groot in een frame gespannen, full colour doek. Een bord kan je aanlichten door spots of van binnen uit d.m.v. een lichtbak.

Spandoeken & Vlaggen

Met een vlag of spandoek geeft u een opvallend visitekaartjes af. Ze zijn al op een verre afstand herkenbaar met uw logo, dat spreekt! Onze doeken zijn van hoge kwaliteit, zodat wij u de beste ervaring kunnen bieden.

Bedrijfskleding

Kleding met uw bedrijfsnaam ziet er exclusief uit, en maakt het werken tot een plezier. Voor horeca, sportscholen, bouw of detailhandel. Wij leveren van T-shirt tot jas en van polo tot body-warmer.

Carwrapping

Met carwrappen wordt de gehele auto beplakt met zelfklevende folie. Deze folies zijn speciaal ontwikkeld voor voertuigen. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied.

Drukwerk

Het realiseren van drukwerk gaat om uw bedrijfsboodschap wat straks door de klant gezien gaat worden. Daarom bestaat drukwerk uit veel meer dan alleen een logo uploaden en het vervolgens te laten drukken.

Interieurreclame

Uw bedrijfsinterieur is naast het werken in een prettige werkomgeving, ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij hebben de kennis en middelen om uw omgeving echt persoonlijk te maken.

Raamblinderingen

Ramen blinderen wordt gedaan met een speciale folie. Deze bevat vaak een tint, waardoor de ruit donkerder wordt. Wij beplakken ook folie, met als doeleind raamdecoratie. Dit geeft een gezellige sfeer in uw woning.