Interieur Reclame; dé oplossing voor een nieuwe uitsraling.

Op het gebied van interieur reclame komen steeds meer mogelijkheden wat betreft restylen en renovatie. Wij kunnen door middel van folies uw meubels, panelen en balies weer als nieuw laten lijken. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bewegwijzering pand

Interieurfolie

Wilt u uw interieur restylen of renoveren? Evers Reclame biedt meerdere oplossingen. Interieurfolie is hier een belangrijke oplossing voor. Wij bieden u namelijk een ruime keuze aan kleuren en materialen aan. Deze bestaan zowel uit texturen als kleuren. De folies die wij gebruiken zijn enkel duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

De mogelijkheden

U kunt bij interieurfolie bijvoorbeeld denken aan het beplakken van: deuren, wanden, balies, keukens of bijvoorbeeld meubels ( denk aan tafels of bureaus) U kunt bijna alles een nieuwe look geven door onze interieurfolies!

Interieur folie
Interieur reclame

Muren en wanden

Voor muren en wanden zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo bieden wij bijvoorbeeld interieurfolies, decoratieve wandpanelen, interieurframes of 3d-logo’s. Sommige opties zijn zelfs mogelijk met verlichting. Ook kunt u gaan voor een spectaculaire print op uw muur!

U kunt op deze manier gemakkelijk uw pand een luxere uitstraling geven of bijvoorbeeld een ruimte moderniseren. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Zo komen we dan ook met een kleur- en ontwerpadvies, die natuurlijk passend is bij uw andere visuele uitingen.

Raamdecoratie

Ramen en glazen wanden vormen een unieke ondergrond om uw verhaal op te vertellen. De lichtinval en de transparantie bieden dan ook zeer creatieve opties voor stijlvolle decoraties. Raamfolies bieden velen mogelijkheden.

U kunt raamdecoratie ook gebruiken om een tijdelijke actie weer te geven, echter is het ook een goed doeleind voor permanente reclame uitingen. Raamdecoratie is erg mooi te combineren met bewegwijzering en gevelreclame! Zo wordt alles één mooi geheel. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld Glas Erts of een prachtige Full Colour opdruk. Bijna alles is mogelijk!

Bewegwijzering pand

Bewegwijzering

Kunnen bezoekers uw bedrijf wel goed vinden? Dit is erg belangrijk voor uw bedrijf. Een bezoeker wil namelijk graag zonder te hoeven zoeken direct bij u uitkomen. Hierin is bewegwijzering een belangrijk onderdeel.

Denk niet alleen aan uw bezoekers/klanten maar ook aan bijvoorbeeld leveranciers. Een duidelijke route werkt goed voor uw bedrijf en klanten. Ook scheelt het u uiteindelijk tijd. Ook binnen uw bedrijf kan bewegwijzering erg belangrijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Gaat u voor een compleet nieuwe uitstraling? Laten we er samen wat moois van maken!