Keuken wrappen; dé oplossing voor een nieuwe uitsraling.

Keuken wrappen, een leuke mogelijkheid op het gebied van interieur reclame Wij kunnen door middel van folies uw keuken weer als nieuw laten lijken. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bewegwijzering pand
Keuken wrappen

Keuken wrappen

U keuken wrappen kan een voordelige en snelle manier zijn om uw keukenkastjes een nieuwe uitstraling te geven. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn als u uitgekeken bent op uw huidige keuken, maar u nog niet wilt investeren in een nieuwe keuken.

De materialen

Wanneer u een keukenkast bestickerd, dan hebt u het eigenlijk altijd over een vinyl wrap. Vinyl is een sterk soor kunststof die ontzettend dun gemaakt is. Ook is vinyl flexibel en daardoor perfect om te gebruiken bij het wrappen. U heeft ruime keuze uit verschillende soorten folie die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Zo is het mogelijk om een keuken te ontwerpen die compleet bij u past.

Keuken wrap
Keuken wrappen

Wat zijn de voordelen?

Relatief goedkoop
Het wrappen van een keuken is goedkoper dan het verven of vervangen van je keukenkastjes.

Snelle oplossing
Een keuken wrappen is meestal al in slechts een dag gebeurd.

Beschadigt minder snel
Door uw keuken te wrappen, kiest u voor een duurzame oplossing die lang meegaat.

Ruime keuze
Wij hebben een ruime keuze uit folies, denk hierbij aan talloze kleuren, patronen en texturen.

Soorten folies

Matte folie
Houdt u van een strakke en moderne keuken zonder teveel bijzonderheden? Dan is matte folie een goede keuze. Deze folie is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook weerkaatst deze folie geen licht, waardoor het rustig oogt.

Hoogglans folie
Wilt u uw keukenkastjes een luxe uitstraling geven? Dan is hoogglans folie de beste optie voor u. De folie is in dit geval voorzien van een extra toplaag die voor glans zorgt.

Folie met opdruk
Heeft u goedkope keukenkastjes van kunststof, maar zou u bijvoorbeeld liever een ander materiaal als uitstraling willen? U heeft bijvoorbeeld ook de keuze uit plakfolie met een marmer uitstraling of een houtlook.