Raam blindering, het beplakken
van uw ruiten met speciale folie.

Raam blindering is het beplakken van ruiten met speciale folie. Deze folie bevat een tint, waardoor de ruit donkerder wordt. Ramen blinderen wordt vaak gedaan omdat het bijvoorbeeld mooi is, de warmte te weren of omdat er om bepaalde redenen niet bij bedrijven naar binnen mag worden gekeken.

Raam blinderen
Raam blinderen

Raam Blindering

Met onze blinderingsfolie heb je hetzelfde effect als dat je bij hinderlijke schittering een zonnebril opzet. De zonnestralen worden namelijk weggenomen of verminderd, waardoor dit rustiger voor de ogen is en een aangename werksfeer creëert. Doordat 70% van de zonnewarmte kan worden geweerd, blijft het bij warm weer toch aangenaam in de ruimte. 

Raam blindering biedt u de volgende voordelen: meer veiligheid, meer privacy, minder last van zon, betere isolatie, energiebesparing en een mooiere uitstraling van je gebouw en/of auto.

Raam blinderen

Raamdecoratie

Ramen en glazen wanden vormen een unieke ondergrond om uw verhaal op te vertellen. De lichtinval en de transparantie bieden dan ook zeer creatieve opties voor stijlvolle decoraties. Raamfolies bieden velen mogelijkheden.

U kunt raamdecoratie ook gebruiken om een tijdelijke actie weer te geven, echter is het ook een goed doeleind voor permanente reclame uitingen. Raamdecoratie is erg mooi te combineren met bewegwijzering en gevelreclame! Zo wordt alles één mooi geheel. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld Glas Erts of een prachtige Full Colour opdruk. Bijna alles is mogelijk!

Gaat u voor een compleet nieuwe uitstraling? Laten we er samen wat moois van maken!