Spandoeken en vlaggen zijn het visitekaartje van uw bedrijf.

Met spandoeken en vlaggen, fier wapperend in de wind, geeft u een opvallend visitekaartje af. In beide gevallen is het oppervlak van een afstand herkenbaar met uw logo, en dat spreekt! Het ontwerp kan door ons worden gemaakt, vanzelfsprekend passend binnen uw huisstijl. Een vlag of spandoek van Evers Reclame is enkel van hoge kwaliteit en kunnen worden bedrukt in één kleur, maar ook in full-colour.

Evers Reclame Spandoeken en vlaggen

Hoge kwaliteit Spandoeken

Spandoeken worden gemaakt van een kunststof doek of een gemaasd nylondoek, voorzien van ringen en desgewenst nylon touw. De formaten zijn geheel naar wens, en de mogelijkheden eindeloos!

De wijze van belettering is afhankelijk van het materiaal en het gebruik van de spandoek. In de praktijk worden beide soorten spandoeken gebruikt voor: wedstrijden (sponsoring), openingen (tijdelijke belettering), evenementen (permanente belettering of wisselende tekst), steigers (permanente belettering), projectborden (nieuwbouw-, natuurbouw projecten.)

Spandoek De blenk
Spandoeken en vlaggen

Hoge kwaliteit vlaggen

Met een bedrijfsvlag, fier wapperend in de wind, geeft u een opvallend visitekaartjes af. Op afstand herkenbaar met uw logo, dat spreekt! Wij leveren vlaggen in kleine én grote oplagen. Door het toepassen van een digitaal vlaggen-druksysteem is het mogelijk om ook kleine oplagen vlaggen aantrekkelijk geprijsd te leveren.

Het ontwerp kan door ons worden gemaakt, vanzelfsprekend passend binnen uw huisstijl. De vlaggen zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden bedrukt in één kleur, maar ook in full-colour.

Met spandoeken en vlaggen geeft u een opvallend visitekaartje af. Beide zijn van afstand herkenbaar met uw logo, en dat spreekt!